Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-15T07:58:18Z-
dc.date.available2021-02-15T07:58:18Z-
dc.date.issued2021-02-15-
dc.identifier.citationПаска М. З. Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectІнжиніринг у готіельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleІнжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.