Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459
Назва: Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: Інжиніринг у готіельно-ресторанному господарстві
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 15-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. З. Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459
Розташовується у зібраннях:Силабуси



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.