Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28438
Назва: Методика викладання у вищій школі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 Готельно-ресторанна справа, факультети : "Туризм", "П та ЗО"
Автори: Матвійчук, Т. Ф.
Matviichuk, T. F.
Кафедра педагогіки та психології
Ключові слова: методика викладання у вищій школі
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
факультет туризму; післядипломної та заочної освіти
кафедра педагогіки та психології
Дата публікації: 12-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Методика викладання у вищій школі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 Готельно-ресторанна справа, факультети : "Туризм", "П та ЗО" / розроб. Матвійчук Т. Ф. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28438
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод.викл ВШ_locked.pdf179.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.