Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28434
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Графська, О. І. | - |
dc.contributor.author | Hrafska, O. I. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-13T14:49:44Z | - |
dc.date.available | 2021-02-13T14:49:44Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-12 | - |
dc.identifier.citation | Графська О. І. Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська Орислава Іванівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28434 | - |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
G Silabus navchalnoji disciplini Analiz rinkiv gotelno-restorannogo biznesu.pdf | 307.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.