Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-10-12 | Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв | Кравченко, Михайло; Романовська, Ольга; Kravchenko, Mykhailo; Romanovska, Olha |
2023-10-12 | Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування | Ліснюк, Володимир; Гармаш, Анна; Пасічний, Василь; Lisniuk, Volodymyr; Harmash, Anna; Pasichnyi, Vasyl |
2023-10-12 | Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів | Петришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii |
2023-10-12 | Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді | Петришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana |
2023-10-12 | Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») | Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування | Радзімовська, Ольга; Самчук, Анна; Radzimovska, Olha; Samchuk, Anna |
2023-10-12 | Організація роботи винного бару | Радзімовська, Ольга; Шустак, Ірина; Radzimovska, Olha; Shustak, Iryna |
2023-10-12 | Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів | Тесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини | Топчій, В’ячеслав; Пасічний, Василь; Topchii, Viacheslav; Pasichnyi, Vasyl |
2023-10-12 | Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції | Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу | Черевична, Наталія; Подушко, Юлія; Cherevychna, Nataliia; Podushko, Yuliia |
2023-10-12 | Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва | Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій | Яшинський, Павло; Холод, Артем; Пасічний, Василь; Yashynskyi, Pavlo; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl |
2023-10-12 | Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогодення | Шафір, Поліна; Паска, Марія; Shafir, Polina; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state | Holod, Andrii; Alves, Fábio Lopes; Estrada, Adrian Alvarez; Голод, Андрій; Алвес, Фабіо Лопес; Естрада, Адріан Альварес |
2023-10-12 | Public tourism policy in Brazil: governance instances | Fabiane Morello Stella; Holod, Andrii; Фабіане Морелло Стелла; Голод, Андрій |
2023-10-12 | Особливості формування стратегії розвитку підприємств індустрії туризму у період війни в Україні | Андрусів, Андрій; Гузар, Уляна; Andrusiv, Andrii; Huzar, Uliana |
2023-10-12 | Суть і значення мультиплікаційного ефекту в туризмі | Гарасимчук, Назар; Винницький, Іван; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazar; Vynnytskyi, Ivan; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Аналіз туристичного підприємства «Туристичний клуб» | Гачик, Валерія; Олійник, Валентина; Hachyk, Valeriia; Oliinyk, Valentyna |
2023-10-12 | Підходи до вивчення туристської інфраструктури в умовах глобалізації | Гудзенко, Катерина; Поколодна, Марія; Hudzenko, Kateryna; Pokolodna, Mariia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 378