"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництвКравченко, Михайло; Романовська, Ольга; Kravchenko, Mykhailo; Romanovska, Olha
2023-10-12Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакуванняЛіснюк, Володимир; Гармаш, Анна; Пасічний, Василь; Lisniuk, Volodymyr; Harmash, Anna; Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремівПетришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii
2023-10-12Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посудіПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2023-10-12Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
2023-10-12Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготуванняРадзімовська, Ольга; Самчук, Анна; Radzimovska, Olha; Samchuk, Anna
2023-10-12Організація роботи винного баруРадзімовська, Ольга; Шустак, Ірина; Radzimovska, Olha; Shustak, Iryna
2023-10-12Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробівТесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировиниТопчій, В’ячеслав; Пасічний, Василь; Topchii, Viacheslav; Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023-10-12Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесуЧеревична, Наталія; Подушко, Юлія; Cherevychna, Nataliia; Podushko, Yuliia
2023-10-12Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваЧирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композиційЯшинський, Павло; Холод, Артем; Пасічний, Василь; Yashynskyi, Pavlo; Kholod, Artem; Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогоденняШафір, Поліна; Паска, Марія; Shafir, Polina; Paska, Mariia
2023-10-12Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná stateHolod, Andrii; Alves, Fábio Lopes; Estrada, Adrian Alvarez; Голод, Андрій; Алвес, Фабіо Лопес; Естрада, Адріан Альварес
2023-10-12Public tourism policy in Brazil: governance instancesFabiane Morello Stella; Holod, Andrii; Фабіане Морелло Стелла; Голод, Андрій
2023-10-12Особливості формування стратегії розвитку підприємств індустрії туризму у період війни в УкраїніАндрусів, Андрій; Гузар, Уляна; Andrusiv, Andrii; Huzar, Uliana
2023-10-12Суть і значення мультиплікаційного ефекту в туризміГарасимчук, Назар; Винницький, Іван; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazar; Vynnytskyi, Ivan; Hrafska, Oryslava
2023-10-12Аналіз туристичного підприємства «Туристичний клуб»Гачик, Валерія; Олійник, Валентина; Hachyk, Valeriia; Oliinyk, Valentyna
2023-10-12Підходи до вивчення туристської інфраструктури в умовах глобалізаціїГудзенко, Катерина; Поколодна, Марія; Hudzenko, Kateryna; Pokolodna, Mariia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 378