Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 378 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-02-18 | Критерії ефективності в управлінні організаційними комунікаціями | Криштанович, С.; Бойко, А.; Kryshtanovych, S.; Boiko, O. |
2021-02-18 | Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці України | Коркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O. |
2021-02-18 | Функції та роль цінних паперів в економіці туристичної галузі України | Коркуна, І.; Korkuna, I. |
2021-02-18 | Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна | Карпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M. |
2021-02-18 | Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу | Іжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S. |
2021-02-18 | Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг | Іванова, Л.; Вовчанська, О.; Ivanova, L.; Vovchanska, O. |
2021-02-18 | Стан фізичної придатності студентів спеціальності "Туризм" | Заневський, І.; Лабарткава, К.; Zanevskyi, I.; Labartkava, K. |
2021-02-18 | Перспективні методи рафінації рослинних олій | Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M. |
2021-02-18 | Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарства | Євдощенко, О.; Графська, О.; Yevdoshchenko, O.; Hrafska, O. |
2021-02-18 | Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Гузар, У.; Музика, Ю.; Huzar, U.; Muzyka, Yu. |
2021-02-18 | Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу | Гузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O. |
2021-02-18 | Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу | Гузар, У.; Huzar, U. |
2021-02-18 | Маркетингова підтримка готельно-ресторанного бізнесу в Україні | Графська, О.; Гнатюк, М.; Hrafska, O.; Hnatiuk, M. |
2021-02-18 | Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфери | Графська, О.; Hrafska, O. |
2021-02-18 | Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем | Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M. |
2021-02-18 | Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 | Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M. |
2021-02-18 | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу | Баль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M. |
2021-02-15 | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. | - |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 378 of 378