"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 378 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Критерії ефективності в управлінні організаційними комунікаціямиКриштанович, С.; Бойко, А.; Kryshtanovych, S.; Boiko, O.
2021-02-18Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці УкраїниКоркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O.
2021-02-18Функції та роль цінних паперів в економіці туристичної галузі УкраїниКоркуна, І.; Korkuna, I.
2021-02-18Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаКарпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.
2021-02-18Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесуІжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S.
2021-02-18Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послугІванова, Л.; Вовчанська, О.; Ivanova, L.; Vovchanska, O.
2021-02-18Стан фізичної придатності студентів спеціальності "Туризм"Заневський, І.; Лабарткава, К.; Zanevskyi, I.; Labartkava, K.
2021-02-18Перспективні методи рафінації рослинних олійЖук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.
2021-02-18Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарстваЄвдощенко, О.; Графська, О.; Yevdoshchenko, O.; Hrafska, O.
2021-02-18Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніГузар, У.; Музика, Ю.; Huzar, U.; Muzyka, Yu.
2021-02-18Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесуГузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O.
2021-02-18Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесуГузар, У.; Huzar, U.
2021-02-18Маркетингова підтримка готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніГрафська, О.; Гнатюк, М.; Hrafska, O.; Hnatiuk, M.
2021-02-18Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфериГрафська, О.; Hrafska, O.
2021-02-18Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних системГолод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.
2021-02-18Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.
2021-02-18Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуБаль-Прилипко, Л.; Паска, М.; Дерев'янко, Л.; Назаренко, Н.; Bal-Prylypko, L.; Paska, M.; Derevianko, L.; Nazarenko, M.
2021-02-15Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 378 of 378