Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-02-18 | Сучасні тенденції формування soft skills у фахівців сфери обслуговування | Холявка, В.; Kholiavka, V. |
2021-02-18 | Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризму | Тимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A. |
2021-02-18 | Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуження | Самарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V. |
2021-02-18 | Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності | Руденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U. |
2021-02-18 | Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства | Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A. |
2021-02-18 | Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова | Радзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V. |
2021-02-18 | Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства | Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O. |
2021-02-18 | Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами | Петрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O. |
2021-02-18 | Розвиток готельного господарства як складник наповнення бюджетів об'єднаних територіальних громад | Перегіняк, Т.; Графська, О.; Perehiniak, T.; Hrafska, O. |
2021-02-18 | Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" | Паска, М.; Paska, M. |
2021-02-18 | Мотиваційні критерії як елемент ефективного управління персоналом | Павленчик, Н.; Pavlenchyk, N. |
2021-02-18 | Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності | Павленчик, А.; Андрусяк, М.; Pavlenchyk, A.; Andusiak, M. |
2021-02-18 | Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму | Никига, О.; Nykyha, O. |
2021-02-18 | Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа | Моргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, O.; Izhevska, O.; Liulko, Yu. |
2021-02-18 | Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину | Маслійчук, О.; Masliichuk, O. |
2021-02-18 | Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань | Левчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M. |
2021-02-18 | Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсів | Кучер, П.; Kucher, P. |
2021-02-18 | Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства | Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M. |
2021-02-18 | Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19 | Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O. |
2021-02-18 | Комунікативні проблеми в сучасних організаціях | Криштанович, С.; Бурак, О.; Kryshtanovych, S.; Burak, O. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 378