"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Сучасні тенденції формування soft skills у фахівців сфери обслуговуванняХолявка, В.; Kholiavka, V.
2021-02-18Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризмуТимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A.
2021-02-18Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуженняСамарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V.
2021-02-18Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинностіРуденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U.
2021-02-18Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарстваРадзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.
2021-02-18Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку ЛьвоваРадзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.
2021-02-18Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарстваПовшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
2021-02-18Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтамиПетрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O.
2021-02-18Розвиток готельного господарства як складник наповнення бюджетів об'єднаних територіальних громадПерегіняк, Т.; Графська, О.; Perehiniak, T.; Hrafska, O.
2021-02-18Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Paska, M.
2021-02-18Мотиваційні критерії як елемент ефективного управління персоналомПавленчик, Н.; Pavlenchyk, N.
2021-02-18Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинностіПавленчик, А.; Андрусяк, М.; Pavlenchyk, A.; Andusiak, M.
2021-02-18Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризмуНикига, О.; Nykyha, O.
2021-02-18Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіаМоргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, O.; Izhevska, O.; Liulko, Yu.
2021-02-18Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантинуМаслійчук, О.; Masliichuk, O.
2021-02-18Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьЛевчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M.
2021-02-18Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсівКучер, П.; Kucher, P.
2021-02-18Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваКуцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
2021-02-18Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O.
2021-02-18Комунікативні проблеми в сучасних організаціяхКриштанович, С.; Бурак, О.; Kryshtanovych, S.; Burak, O.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 378