"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Глемпінг - новітня концепція в індустрії гостинностіКушнірук, Галина; Кісіль, Цвітана; Kushniruk, Halyna; Kisil, Tsvitana
2022-01-21Інноваційна послуга як тенденція розвитку підприємств сфери гостинностіКурмач, Діана; Шаран, Лариса; Kurmach, Diana; Sharan, Larysa
2022-01-21Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19Колісниченко, Тетяна; Левицький, Іван; Kolisnychenko, Tetiana; Levytskyi, Ivan
2022-01-21Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в УкраїніКарпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, Mariia
2022-01-21Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарстваКарман, Тетяна; Karman, Tetiana
2022-01-21Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельєКалитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-01-21Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19Дулька, Ольга; Бенедичук, Софія; Dulka, Olha; Benedychuk, Sofiia
2022-01-21Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста КиєваДіденко, Дарина; Ущаповський, Артем; Didenko, Daryna; Ushchapovskyi, Artem
2022-01-21Проблеми української вищої освіти у контексті Болонського процесуГуль, Яна; Криштанович, Світлана; Hul, Yana; Kryshtanovych, Svitlana
2022-01-21Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-01-21Методи готелів щодо гарантування санітарно-гігієнічної безпеки підприємств готельного бізнесуГапріндашвілі, Нона; Бондаренко, Данило; Haprindashvili, Nona; Bondarenko, Danylo
2022-01-21Надання додаткових послуг : організація та напрями їх удосконаленняВольперт, Мілена; Жихор, Олена; Volpert, Milena; Zhykhor, Olena
2022-01-21Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризмуБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022-01-21Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинностіБахмацька, Марія; Медвідь, Ірина; Шидловська, Олена; Bakhmatska, Mariia; Medvid, Iryna; Shydlovska, Olena
2022-01-21Дослідження потенціалу розвитку готельної індустрії в місті Трускавці Львівської областіАбрамова, Асьят; Abramova, Asiat
2021-02-18Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарстваЯкубечко, А.; Іжевська, О.; Дрозд, Я.; Yakubechko, A.; Izhevska, O.; Drozd, Ya.
2021-02-18Рекреаційні властивості ландшафтуШтойко, П.; Shtoiko, P.
2021-02-18Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької областіЦесців, Д.; Tsestsiv, D.
2021-02-18Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвиткуХудоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V.
2021-02-18Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послугХолявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 378