Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-01-21 | Глемпінг - новітня концепція в індустрії гостинності | Кушнірук, Галина; Кісіль, Цвітана; Kushniruk, Halyna; Kisil, Tsvitana |
2022-01-21 | Інноваційна послуга як тенденція розвитку підприємств сфери гостинності | Курмач, Діана; Шаран, Лариса; Kurmach, Diana; Sharan, Larysa |
2022-01-21 | Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 | Колісниченко, Тетяна; Левицький, Іван; Kolisnychenko, Tetiana; Levytskyi, Ivan |
2022-01-21 | Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні | Карпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства | Карман, Тетяна; Karman, Tetiana |
2022-01-21 | Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє | Калитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 | Дулька, Ольга; Бенедичук, Софія; Dulka, Olha; Benedychuk, Sofiia |
2022-01-21 | Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва | Діденко, Дарина; Ущаповський, Артем; Didenko, Daryna; Ushchapovskyi, Artem |
2022-01-21 | Проблеми української вищої освіти у контексті Болонського процесу | Гуль, Яна; Криштанович, Світлана; Hul, Yana; Kryshtanovych, Svitlana |
2022-01-21 | Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Методи готелів щодо гарантування санітарно-гігієнічної безпеки підприємств готельного бізнесу | Гапріндашвілі, Нона; Бондаренко, Данило; Haprindashvili, Nona; Bondarenko, Danylo |
2022-01-21 | Надання додаткових послуг : організація та напрями їх удосконалення | Вольперт, Мілена; Жихор, Олена; Volpert, Milena; Zhykhor, Olena |
2022-01-21 | Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму | Боратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності | Бахмацька, Марія; Медвідь, Ірина; Шидловська, Олена; Bakhmatska, Mariia; Medvid, Iryna; Shydlovska, Olena |
2022-01-21 | Дослідження потенціалу розвитку готельної індустрії в місті Трускавці Львівської області | Абрамова, Асьят; Abramova, Asiat |
2021-02-18 | Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства | Якубечко, А.; Іжевська, О.; Дрозд, Я.; Yakubechko, A.; Izhevska, O.; Drozd, Ya. |
2021-02-18 | Рекреаційні властивості ландшафту | Штойко, П.; Shtoiko, P. |
2021-02-18 | Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької області | Цесців, Д.; Tsestsiv, D. |
2021-02-18 | Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвитку | Худоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V. |
2021-02-18 | Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг | Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 378