Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 301 to 320 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-01-21 | Пріоритетні напрями забезпечення якості та безпеки продукції та послуг | Давидова, Оксана; Davydova, Oksana |
2022-01-21 | Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесу | Гужва, Ірина; Жихор, Олена; Huzhva, Iryna; Zhykhor, Olena |
2022-01-21 | Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства | Бандура, Ірина; Кулик, Аліна; Bandura, Iryna; Kulyk, Alina |
2022-01-21 | Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування | Баль-Прилипко, Лариса; Тарасенко, Світлана; Леонова, Богдана; Кушнір, Юрій; Bal-Prylypko, Larysa; Tarasenko, Svitlana; Leonova, Bohdana; Kushnir, Yurii |
2022-01-21 | Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу | Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, Anastasiia |
2022-01-21 | Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочним | Баль-Прилипко, Лариса; Панасюк, Олександр; Толок, Єва; Bal-Prylypko, Larysa; Panasiuk, Oleksandr; Tolok, Yeva |
2022-01-21 | Інноваційні технології ресторанного бізнесу в Україні | Шмадченко, Поліна; Жихор, Олена; Shmadchenko, Polina; Zhykhor, Olena |
2022-01-21 | Сучасна українська кухня : не міф і не вигадка | Шастало, Людмила; Shastalo, Liudmyla |
2022-01-21 | Розвиток сегменту BBQ-ресторанів в Україні | Рутинський, Михайло; Rutynskyi, Mykhailo |
2022-01-21 | Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму | Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa | Прісс, Олеся; Жукова, Валентина; Priss, Olesia; Zhukova, Valentyna |
2022-01-21 | Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства | Петришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia |
2022-01-21 | Управління інноваційною діяльністю у сфері гостинності | Ніколаєнко, Назар; Жихор, Олена; Nikolaienko, Nazar; Zhykhor, Olena |
2022-01-21 | Етика й естетика як основа формування комфорту закладу гостинності | Незвещук-Когут, Тетяна; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2022-01-21 | Перспективні напрямки розвитку індустрії гостинності | Миронов, Денис; Рибакова, Світлана; Myronov, Denys; Rybakova, Svitlana |
2022-01-21 | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу Буковини | Марусяк, Тетяна; Незвещук-Когут, Тетяна; Marusiak, Tetiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2022-01-21 | Тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах пандемії COVID‑19 | Манич, Тетяна; Manych, Tetiana |
2022-01-21 | Історія формування індустрії гостинності та її сучасний стан в Україні | Лешко, Христина; Валігун, Олена; Leshko, Khrystyna; Valihun, Olena |
2022-01-21 | Актуальність упровадження інновацій у закладах індустрії гостинності в сучасних умовах | Левчук, Алла; Гузар, Уляна; Levchuk, Alla; Huzar, Uliana |
2022-01-21 | Просування послуг у системі HoReCa | Кюрчева, Людмила; Ганчева, Анастасія; Kiurcheva, Liudmyla; Hancheva, Anastasiia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 301 to 320 of 378