"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 301 to 320 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Пріоритетні напрями забезпечення якості та безпеки продукції та послугДавидова, Оксана; Davydova, Oksana
2022-01-21Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесуГужва, Ірина; Жихор, Олена; Huzhva, Iryna; Zhykhor, Olena
2022-01-21Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарстваБандура, Ірина; Кулик, Аліна; Bandura, Iryna; Kulyk, Alina
2022-01-21Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчуванняБаль-Прилипко, Лариса; Тарасенко, Світлана; Леонова, Богдана; Кушнір, Юрій; Bal-Prylypko, Larysa; Tarasenko, Svitlana; Leonova, Bohdana; Kushnir, Yurii
2022-01-21Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складуБаль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, Anastasiia
2022-01-21Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочнимБаль-Прилипко, Лариса; Панасюк, Олександр; Толок, Єва; Bal-Prylypko, Larysa; Panasiuk, Oleksandr; Tolok, Yeva
2022-01-21Інноваційні технології ресторанного бізнесу в УкраїніШмадченко, Поліна; Жихор, Олена; Shmadchenko, Polina; Zhykhor, Olena
2022-01-21Сучасна українська кухня : не міф і не вигадкаШастало, Людмила; Shastalo, Liudmyla
2022-01-21Розвиток сегменту BBQ-ресторанів в УкраїніРутинський, Михайло; Rutynskyi, Mykhailo
2022-01-21Перспективні напрями розвитку ресторанного туризмуРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-01-21Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCaПрісс, Олеся; Жукова, Валентина; Priss, Olesia; Zhukova, Valentyna
2022-01-21Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2022-01-21Управління інноваційною діяльністю у сфері гостинностіНіколаєнко, Назар; Жихор, Олена; Nikolaienko, Nazar; Zhykhor, Olena
2022-01-21Етика й естетика як основа формування комфорту закладу гостинностіНезвещук-Когут, Тетяна; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2022-01-21Перспективні напрямки розвитку індустрії гостинностіМиронов, Денис; Рибакова, Світлана; Myronov, Denys; Rybakova, Svitlana
2022-01-21Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу БуковиниМарусяк, Тетяна; Незвещук-Когут, Тетяна; Marusiak, Tetiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2022-01-21Тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах пандемії COVID‑19Манич, Тетяна; Manych, Tetiana
2022-01-21Історія формування індустрії гостинності та її сучасний стан в УкраїніЛешко, Христина; Валігун, Олена; Leshko, Khrystyna; Valihun, Olena
2022-01-21Актуальність упровадження інновацій у закладах індустрії гостинності в сучасних умовахЛевчук, Алла; Гузар, Уляна; Levchuk, Alla; Huzar, Uliana
2022-01-21Просування послуг у системі HoReCaКюрчева, Людмила; Ганчева, Анастасія; Kiurcheva, Liudmyla; Hancheva, Anastasiia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 301 to 320 of 378