"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Релігійний туризм в умовах глобалізації та пандемічної небезпекиБорисова, Ольга; Сисоєва, Світлана; Borysova, Olha; Sysoieva, Svitlana
2022-01-21Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природиШаніна, Ольга; Боровікова, Наталія; Shanina, Olha; Borovikova, Nataliia
2022-01-21Використання соусів для м'ясних стравХорунжа, Тетяна; Пасічний, Василь; Khorunzha, Tetiana; Pasichnyi, Vasyl
2022-01-21Кулінарні тренди ФранціїФіль, Марія; Fil, Mariia
2022-01-21Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктівСніжко, Ольга; Пахомова, Вероніка; Snizhko, Olha; Pakhomova, Veronika
2022-01-21Інноваційні способи пакування м'ясних виробівРомановська, Ольга; Філікович, Леся; Romanovska, Olha; Filikovych, Lesia
2022-01-21Розвиток рибного господарства Чернівецької областіРомановська, Ольга; Михальська, Олександра; Romanovska, Olha; Mykhalska, Oleksandra
2022-01-21Перспективи розвитку виробництва екопакованняРомановська, Ольга; Бирзу, Інна; Romanovska, Olha; Byrzu, Inna
2022-01-21Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжутуПовшик, Софія; Іжевська, Орися; Петрюк, Олександра; Povshyk, Sofiia; Izhevska, Orysia; Petriuk, Oleksandra
2022-01-21Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Ланиця, Ірина; Petryshyn, Nataliia; Lanytsia, Iryna
2022-01-21Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, Marta
2022-01-21Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спортуМоргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, Nataliia
2022-01-21Basis principles rational balanced diet for athletesLevchuk, Alla; Paska, Mariia; Левчук, Алла; Паска, Марія
2022-01-21Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2022-01-21Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжутуКравченко, Михайло; Михайлик, Віталій; Kravchenko, Mykhailo; Mykhailyk, Vitalii
2022-01-21Функціональні властивості кавиІжевська, Орися; Izhevska, Orysia
2022-01-21Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish productsDitrikh, I. V.; Timoshin, D. V.; Дітріх, І. В.; Тимошин, Д. В.
2022-01-21The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purprosesDitrikh, I. V.; Kopovska, A. V.; Дітріх, І. В.; Коповська, А. В.
2022-01-21Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної сумішіДанилюк, Інна; Струтинська, Любов; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov
2022-01-21Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінностіДанилюк, Інна; Струтинська, Любов; Адамович, Ольга; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov; Adamovych, Olha
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 378