Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-01-21 | Релігійний туризм в умовах глобалізації та пандемічної небезпеки | Борисова, Ольга; Сисоєва, Світлана; Borysova, Olha; Sysoieva, Svitlana |
2022-01-21 | Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи | Шаніна, Ольга; Боровікова, Наталія; Shanina, Olha; Borovikova, Nataliia |
2022-01-21 | Використання соусів для м'ясних страв | Хорунжа, Тетяна; Пасічний, Василь; Khorunzha, Tetiana; Pasichnyi, Vasyl |
2022-01-21 | Кулінарні тренди Франції | Філь, Марія; Fil, Mariia |
2022-01-21 | Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів | Сніжко, Ольга; Пахомова, Вероніка; Snizhko, Olha; Pakhomova, Veronika |
2022-01-21 | Інноваційні способи пакування м'ясних виробів | Романовська, Ольга; Філікович, Леся; Romanovska, Olha; Filikovych, Lesia |
2022-01-21 | Розвиток рибного господарства Чернівецької області | Романовська, Ольга; Михальська, Олександра; Romanovska, Olha; Mykhalska, Oleksandra |
2022-01-21 | Перспективи розвитку виробництва екопаковання | Романовська, Ольга; Бирзу, Інна; Romanovska, Olha; Byrzu, Inna |
2022-01-21 | Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту | Повшик, Софія; Іжевська, Орися; Петрюк, Олександра; Povshyk, Sofiia; Izhevska, Orysia; Petriuk, Oleksandra |
2022-01-21 | Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства | Петришин, Наталія; Ланиця, Ірина; Petryshyn, Nataliia; Lanytsia, Iryna |
2022-01-21 | Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства | Паска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, Marta |
2022-01-21 | Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту | Моргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, Nataliia |
2022-01-21 | Basis principles rational balanced diet for athletes | Levchuk, Alla; Paska, Mariia; Левчук, Алла; Паска, Марія |
2022-01-21 | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві | Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia |
2022-01-21 | Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту | Кравченко, Михайло; Михайлик, Віталій; Kravchenko, Mykhailo; Mykhailyk, Vitalii |
2022-01-21 | Функціональні властивості кави | Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia |
2022-01-21 | Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products | Ditrikh, I. V.; Timoshin, D. V.; Дітріх, І. В.; Тимошин, Д. В. |
2022-01-21 | The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses | Ditrikh, I. V.; Kopovska, A. V.; Дітріх, І. В.; Коповська, А. В. |
2022-01-21 | Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші | Данилюк, Інна; Струтинська, Любов; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov |
2022-01-21 | Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності | Данилюк, Інна; Струтинська, Любов; Адамович, Ольга; Danyliuk, Inna; Strutynska, Liubov; Adamovych, Olha |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 378