Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-10-06 | Current trends of creating menu in restaurant business establishments | Tomalia, Tetiana; Halmiz, Yulia; Халміз, Юлія; Томалія, Тетяна |
2022-10-06 | «Потрібна у Львові кав’ярня, у котрій будуть говорити виключно по-українськи» : Іван Боберський про каву, гостинність та українців | Сова, Андрій; Sova, Andrii |
2022-09-06 | Готельний бізнес в умовах воєнного стану | Сисоєва, Світлана; Sysoieva, Svitlana |
2022-10-06 | Ресторанний бізнес під час війни | Полотай, Богдана; Polotai, Bohdana |
2022-10-06 | Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справі | Пікуліна, Олена; Кукліна, Тетяна; Pikulina, Olena; Kuklina, Tetiana |
2022-10-06 | Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства | Петришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia |
2022-10-06 | Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні | Петлін, Ірина; Мотузюк, Юрій; Petlin, Iryna; Motuziuk, Yurii |
2022-10-06 | Сучасні проблеми розвитку готельного бізнесу | Паук, Оксана; Pauk, Oksana |
2022-10-06 | Вплив російсько-української війни 2022 р. на розвиток готельного бізнесу в Україні | Пандяк, Ігор; Pandiak, Ihor |
2022-10-06 | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України | Островська, Галина; Ostrovska, Halyna |
2022-10-06 | Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок | Огієнко, Анна; Дулька, Ольга; Ohiienko, Anna; Dulka, Olha |
2022-10-06 | Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах | Нікітіна, Тетяна; Nikitina, Tetiana |
2022-10-06 | Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування | Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia |
2022-10-06 | Упровадження нового меню в закладах освіти | Михайлова, Ольга; Mykhailova, Olha |
2022-10-06 | Імідж готельного підприємства | Мендела, Ірина; Mendela, Iryna |
2022-10-06 | Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа | Федів, Богдан; Маслійчук, Ольга; Fediv, Bohdan; Masliichuk, Olha |
2022-10-06 | Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності | Мамченко, Людмила; Свідло, Карина; Mamchenko, Liudmyla; Svidlo, Karyna |
2022-10-06 | Готельний бізнес в умовах воєнного стану на прикладі мережі "Рейкарц Хостел Груп" | Магалецька, Ірина; Mahaletska, Iryna |
2022-10-06 | Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинності | Логвінков, Сергій; Борисенко, Оксана; Lohvinkov, Serhii; Borysenko, Oksana |
2022-10-06 | Пріоритетні стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах | Літвінова, Ірина; Літвінова, Олена; Litvinova, Iryna; Litvinova, Olena |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 378