"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарстваПрилепа, Наталія; Вовк, Анастасія; Prylepa, Nataliia; Vovk, Anastasiia
2022-10-06Сучасні інновації у нутриціологіїПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2022-10-06Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"Пахар, Аліна; Мамченко, Людмила; Pakhar, Alina; Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировиниМаксимець, Олександра; Покальчук, Юлія; Maksymets, Oleksandra; Pokalchuk, Yuliia
2022-10-06Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тістаМаксимець, Олександра; Домарецька, Оксана; Maksymets, Oleksandra; Domaretska, Oksana
2022-10-06Нові підходи у створені молочних продуктів нового поколінняКрижак, Лілія; Kryzhak, Liliia
2022-10-06Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарствіКрамаренко, Дмитро; Дуб, Володимир; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia
2022-10-06Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжутуКосінова, Ярина; Іжевська, Орися; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia
2022-10-06Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробахКорнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra
2022-10-06Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарстваКирпіченкова, Оксана; Стахурська, Лілія; Kyrpichenkova, Oksana; Stakhurska, Liliia
2022-10-06Система фермерство - гостинність як інноваційна модельІвашура, Андрій; Ivashura, Andrii
2022-10-06Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCаДанилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl
2022-10-06Стиль страв молекулярної кухніГузенко, Ірина; Радзімовська, Ольга; Huzenko, Iryna; Radzimovska, Olha
2022-10-06Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжиниГрицкевич, Анастасія; Мамченко, Людмила; Hrytskevych, Anastasiia; Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировиниГольник, Анастасія; Польовик, Володимир; Кузьмін, Олег; Стукальська, Наталія; Holnyk, Anastasiia; Polovyk, Volodymyr; Kuzmin, Oleh; Stukalska, Nataliia
2022-10-06Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиноюМайкова, Світлана; Вівчарук, Ольга; Maikova, Svitlana; Vivcharuk, Olha
2022-10-06Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарстваБулавіна, Альона; Мамченко, Людмила; Bulavina, Alona; Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменівБілодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia
2022-10-06Бізнес та волонтерство : ресторання галузь під час війниЧорна, Наталія; Chorna, Nataliia
2022-10-06Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесуЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 378