Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-10-06 | Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства | Прилепа, Наталія; Вовк, Анастасія; Prylepa, Nataliia; Vovk, Anastasiia |
2022-10-06 | Сучасні інновації у нутриціології | Петришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana |
2022-10-06 | Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" | Пахар, Аліна; Мамченко, Людмила; Pakhar, Alina; Mamchenko, Liudmyla |
2022-10-06 | Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини | Максимець, Олександра; Покальчук, Юлія; Maksymets, Oleksandra; Pokalchuk, Yuliia |
2022-10-06 | Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста | Максимець, Олександра; Домарецька, Оксана; Maksymets, Oleksandra; Domaretska, Oksana |
2022-10-06 | Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління | Крижак, Лілія; Kryzhak, Liliia |
2022-10-06 | Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві | Крамаренко, Дмитро; Дуб, Володимир; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту | Косінова, Ярина; Іжевська, Орися; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах | Корнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra |
2022-10-06 | Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства | Кирпіченкова, Оксана; Стахурська, Лілія; Kyrpichenkova, Oksana; Stakhurska, Liliia |
2022-10-06 | Система фермерство - гостинність як інноваційна модель | Івашура, Андрій; Ivashura, Andrii |
2022-10-06 | Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа | Данилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl |
2022-10-06 | Стиль страв молекулярної кухні | Гузенко, Ірина; Радзімовська, Ольга; Huzenko, Iryna; Radzimovska, Olha |
2022-10-06 | Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини | Грицкевич, Анастасія; Мамченко, Людмила; Hrytskevych, Anastasiia; Mamchenko, Liudmyla |
2022-10-06 | Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини | Гольник, Анастасія; Польовик, Володимир; Кузьмін, Олег; Стукальська, Наталія; Holnyk, Anastasiia; Polovyk, Volodymyr; Kuzmin, Oleh; Stukalska, Nataliia |
2022-10-06 | Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною | Майкова, Світлана; Вівчарук, Ольга; Maikova, Svitlana; Vivcharuk, Olha |
2022-10-06 | Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства | Булавіна, Альона; Мамченко, Людмила; Bulavina, Alona; Mamchenko, Liudmyla |
2022-10-06 | Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів | Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Бізнес та волонтерство : ресторання галузь під час війни | Чорна, Наталія; Chorna, Nataliia |
2022-10-06 | Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу | Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 378