"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 378
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Викладання дисциплін, пов'язаних з інформаційними технологіями та програмними продуктами за дистанційною і змішаною формами навчанняЛюлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Liulka, Oleksandr; Hubenia, Viacheslav
2022-10-06Вплив емоційного інтелекту на комунікативні здібності особистостіКриштанович, Світлана; Kryshtanovych, Svitlana
2022-10-06Інноваційні технології викладання фахових дисциплін у процесі підготовки магістрів з туризмуКарпенко, Юрій; Животенко, Віталій; Karpenko, Yurii; Zhyvotenko, Vitalii
2022-10-06Дистанційна освіта в індустрії гостинності в умовах карантину й воєнного стануЗаневський, Ігор; Заневська, Людмила; Zanevskyi, Ihor; Zanevska, Liudmyla
2022-10-06Використання диджитал-інструментів під час дистанційного навчання студентівГуренко, Анна; Hurenko, Anna
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-10-06Aktualna sytuacja na rynku szkolnictwa wyzszego w PolsceLutsyk, Mariia; Луцик, Марія
2022-10-06Pedagogiczna rola asystenta dydaktycznego studentow z niepelnosprawnoscia w uczelni wyzszejCherchowska, Justyna; Черховська, Юстина
2022-10-06Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарстваЯковенко, Аліна; Yakovenko, Alina
2022-10-06Ароматний огляд ринку кави в УкраїніФітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
2022-10-06Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесуРябенька, Марина; Лук’янець, Алла; Riabenka, Maryna; Lukianets, Alla
2022-10-06Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food»Постова, Валентина; Postova, Valentyna
2022-10-06Диверсифікація міжнародних туристичних послуг готельних підприємствПодвірна, Христина; Podvirna, Khrystyna
2022-10-06Мотивація як дієвий інструмент удосконалення системи організації праці на підприємствах готельної індустріїПетлін, Ірина; Юзвяк, Сергій; Petlin, Iryna; Yuzviak, Serhii
2022-10-06Актуальність корпоративної соціальної відповідальності в галузі гостинності в умовах війниПавленчик, Наталія; Лешко, Христина; Pavlenchyk, Nataliia; Leshko, Khrystyna
2022-10-06Тренди розвитку кафе-кондитерських та драйвери зростання бізнесуЛітвінова, Марія; Litvinova, Mariia
2022-10-06Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарстваКочерга, Марія; Сильчук, Тетяна; Kocherha, Mariia; Sylchuk, Tetiana
2022-10-06Адміністративні методи управління в адміністративному менеджменті суб’єктів господарстваКоркуна, Іван; Мацюк, Степан; Миколів, Оксана; Жигало, Надія; Korkuna, Ivan; Matsiuk, Stepan; Mykoliv, Oksana; Zhyhalo, Nadiia
2022-10-06Фінансове планування як запорука успішного розвитку підприємств індустрії гостинностіКоркуна, Іван; Запісоцький, Андрій; Korkuna, Ivan; Zapisotskyi, Andrii
2022-10-06Інноваційне управління розвитком підприємств як дієвий спосіб реагування на виклики сьогоденняДавидова, Оксана; Шталь, Тетяна; Davydova, Oksana; Shtal, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 378