Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-10-06 | Викладання дисциплін, пов'язаних з інформаційними технологіями та програмними продуктами за дистанційною і змішаною формами навчання | Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Liulka, Oleksandr; Hubenia, Viacheslav |
2022-10-06 | Вплив емоційного інтелекту на комунікативні здібності особистості | Криштанович, Світлана; Kryshtanovych, Svitlana |
2022-10-06 | Інноваційні технології викладання фахових дисциплін у процесі підготовки магістрів з туризму | Карпенко, Юрій; Животенко, Віталій; Karpenko, Yurii; Zhyvotenko, Vitalii |
2022-10-06 | Дистанційна освіта в індустрії гостинності в умовах карантину й воєнного стану | Заневський, Ігор; Заневська, Людмила; Zanevskyi, Ihor; Zanevska, Liudmyla |
2022-10-06 | Використання диджитал-інструментів під час дистанційного навчання студентів | Гуренко, Анна; Hurenko, Anna |
2022-10-06 | Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia |
2022-10-06 | Aktualna sytuacja na rynku szkolnictwa wyzszego w Polsce | Lutsyk, Mariia; Луцик, Марія |
2022-10-06 | Pedagogiczna rola asystenta dydaktycznego studentow z niepelnosprawnoscia w uczelni wyzszej | Cherchowska, Justyna; Черховська, Юстина |
2022-10-06 | Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства | Яковенко, Аліна; Yakovenko, Alina |
2022-10-06 | Ароматний огляд ринку кави в Україні | Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу | Рябенька, Марина; Лук’янець, Алла; Riabenka, Maryna; Lukianets, Alla |
2022-10-06 | Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» | Постова, Валентина; Postova, Valentyna |
2022-10-06 | Диверсифікація міжнародних туристичних послуг готельних підприємств | Подвірна, Христина; Podvirna, Khrystyna |
2022-10-06 | Мотивація як дієвий інструмент удосконалення системи організації праці на підприємствах готельної індустрії | Петлін, Ірина; Юзвяк, Сергій; Petlin, Iryna; Yuzviak, Serhii |
2022-10-06 | Актуальність корпоративної соціальної відповідальності в галузі гостинності в умовах війни | Павленчик, Наталія; Лешко, Христина; Pavlenchyk, Nataliia; Leshko, Khrystyna |
2022-10-06 | Тренди розвитку кафе-кондитерських та драйвери зростання бізнесу | Літвінова, Марія; Litvinova, Mariia |
2022-10-06 | Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства | Кочерга, Марія; Сильчук, Тетяна; Kocherha, Mariia; Sylchuk, Tetiana |
2022-10-06 | Адміністративні методи управління в адміністративному менеджменті суб’єктів господарства | Коркуна, Іван; Мацюк, Степан; Миколів, Оксана; Жигало, Надія; Korkuna, Ivan; Matsiuk, Stepan; Mykoliv, Oksana; Zhyhalo, Nadiia |
2022-10-06 | Фінансове планування як запорука успішного розвитку підприємств індустрії гостинності | Коркуна, Іван; Запісоцький, Андрій; Korkuna, Ivan; Zapisotskyi, Andrii |
2022-10-06 | Інноваційне управління розвитком підприємств як дієвий спосіб реагування на виклики сьогодення | Давидова, Оксана; Шталь, Тетяна; Davydova, Oksana; Shtal, Tetiana |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 378