Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 378
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-10-12 | Аналіз фактів розвитку готельних господарств в США | Максимов, Олександр; Maksymov, Oleksandr |
2023-10-12 | Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі | Малюта, Людмила; Галицька, Ірина; Яремко, Діана; Maliuta, Liudmyla; Halytska, Iryna; Yaremko, Diana |
2023-10-12 | Методичні підходи до проєктного менеджменту | Онищук, Наталія; Onyshchuk, Nataliia |
2023-10-12 | Особливості управлінських рішень в контексті інновацій | Павленчик, Наталія; Павленчик, Анатолій; Pavlenchyk, Nataliia; Pavlenchyk, Anatolii |
2023-10-12 | Аналіз концептуальних принципів побудови тарифної політики в сфері гостинності | Перегіняк, Тарас; Графська, Орислава; Perehiniak, Taras; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав'ярень України в сучасних умов | Постова, Валентина; Postova, Valentyna |
2023-10-12 | Аналіз впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на розвиток готельних господарств в Україні | Самчук, Анна; Графська, Орислава; Samchuk, Anna; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Історико-культурні пам’ятки євреїв м. Мукачево як основа розвитку етнотуризму | Ганькович, Глорія; Щука, Галина; Hankovych, Hloriia; Shchuka, Halyna |
2023-10-12 | Особливості формування маркетингових стратегій у закладах гостинності в сучасних умовах | Тихоновський, Максим; Гузар, Уляна; Tykhonovskyi, Maksym; Huzar, Uliana |
2023-10-12 | Географічна складова в підготовці бакалаврів спеціальності «Туризм і рекреація» | Веденьов, Олег; Поколодна, Марія; Vedenov, Oleh; Pokolodna, Mariia |
2023-10-12 | Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освіті | Паска, Марія; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Роль іноземної мови за професійним спрямуванням у формуванні готовності студентів до міжкультурного спілкування у сфері туризму | Воробель, Марія; Калимон, Юлія; Юрко, Надія; Vorobel, Mariia; Kalymon, Yuliia; Yurko, Nadiia |
2023-10-12 | Функція FTEST Еxcel в освітніх компонентах з туризму, готельно-ресторанної справи й менеджменту | Заневський, Ігор; Заневська, Людмила; Zanevskyi, Ihor; Zanevska, Liudmyla |
2023-10-12 | Іван Боберський – основоположник українського тіловиховання : теорія та практика | Сова, Андрій; Sova, Andrii |
2023-10-12 | Роль грантів для малого та середнього бізнесу в сфері гостинності в Україні під час війни | Шевелюк, Михайло; Голубець, Ірина; Sheveliuk, Mykhailo; Holubets, Iryna |
2022-10-06 | Hospitality English: the peculiarities of learning through movies | Yurko, Nadiia; Romanchuk, Olha; Protsenko, Uliana; Юрко, Надія; Романчук, Ольга; Проценко, Уляна |
2022-10-06 | Hospitality English: the TV and movies resources for learning | Yurko, Nadiia; Kalymon, Yuliia; Vorobel, Mariia; Юрко, Надія; Калимон, Юлія; Воробель, Марія |
2022-10-06 | Сучасний студент: цінності та життєві орієнтації | Шиян, Оксана; Shyian, Oksana |
2022-10-06 | Освітні інноваційні хаби як організаційна платформа формування нових знань | Шерстюк, Роман; Sherstiuk, Roman |
2022-10-06 | Формування гнучких навичок у процесі навчання мови із застосуванням STEAM-технологій | Шапран, Дар’я; Shapran, Daria |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 378