Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28343
Назва: Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Графська, О. І.
Hrafska, O. I.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: інновації в готельному господарстві
силабус
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
магістр
галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 11-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Графська О. І. Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська Орислава Іванівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28343
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Силабус_інновації ГГ 241.pdf320.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.