Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28343
Назва: | Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Графська, О. І. Hrafska, O. I. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | інновації в готельному господарстві силабус cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” магістр галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 11-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Графська О. І. Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська Орислава Іванівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28343 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Силабус_інновації ГГ 241.pdf | 320.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.