Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342
Title: Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Authors: Графська, О. І.
Hrafska, O. I.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: інновації в готельному господарстві
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
магістр
галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 11-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 20 с.
Abstract: Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП інновації ГГ (1).pdf423.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.