Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрафська, О. І.-
dc.contributor.authorHrafska, O. I.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-11T17:27:39Z-
dc.date.available2021-02-11T17:27:39Z-
dc.date.issued2021-02-11-
dc.identifier.citationІнновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342-
dc.description.abstractМета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінновації в готельному господарствіuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectгалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleІнновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП інновації ГГ (1).pdf423.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.