Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342
Title: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр |
Authors: | Графська, О. І. Hrafska, O. I. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | інновації в готельному господарстві робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” магістр галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 11-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 20 с. |
Abstract: | Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РП інновації ГГ (1).pdf | 423.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.