Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341
Title: Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Authors: Графська, О. І.
Hrafska, O. I.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»
факультет туризму
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 11-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 19 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.pdf736.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.