Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341
Назва: | Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр |
Автори: | Графська, О. І. Hrafska, O. I. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» факультет туризму магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 11-лют-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 19 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РП аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.pdf | 736.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.