Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341
Назва: Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
Автори: Графська, О. І.
Hrafska, O. I.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»
факультет туризму
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 11-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 19 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РП аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.pdf736.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.