Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрафська, О. І.-
dc.contributor.authorHrafska, O. I.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-11T16:45:07Z-
dc.date.available2021-02-11T16:45:07Z-
dc.date.issued2021-02-11-
dc.identifier.citationІнновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28340-
dc.description.abstractМета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінновації в готельному господарствіuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectгалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleІнновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НП інновації ГГ (2).pdf400.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.