Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28271
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-10T12:16:46Z | - |
dc.date.available | 2021-02-10T12:16:46Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-10 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Виробнича практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28271 | - |
dc.description.abstract | Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | виробнича практика | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Виробнича практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
cилабус_Виробнича практика (1).pdf | 527.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.