Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28271
Назва: Виробнича практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”
Автори: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 10-лют-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. З. Виробнича практика : силабус, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28271
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cилабус_Виробнича практика (1).pdf527.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.