Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-08T08:14:23Z-
dc.date.available2021-02-08T08:14:23Z-
dc.date.issued2021-02-08-
dc.identifier.citationПаска М. З. Організація ресторанного господарства : силабус курсу, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент» / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28111-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectорганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectспеціальність 073 Менеджментuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарства : силабус курсу, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.