Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T08:00:45Z | - |
dc.date.available | 2021-02-08T08:00:45Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-08 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. Є. Інновації індустрії гостинності регіону : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа” / Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28109 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Інновації індустрії гостинності регіону» є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними процесами індустрії гостинності регіону. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інновації індустрії гостинності регіону | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Інновації індустрії гостинності регіону : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Силабус навчальної дисципліни Іновації індустрії гостинності регіону .pdf | 272.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.