Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27972
Назва: | Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | інновації індустрії гостинності регіону робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 1-лют-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 29 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Інновації індустрії гостинності регіону» є оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними процесами індустрії гостинності регіону. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27972 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РНП_ІІГР_Гузар.pdf | 892.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.