Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27971
Назва: Інновації індустрії гостинності регіону : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: інновації індустрії гостинності регіону
оцінювання результатів навчання
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 1-лют-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Інновації індустрії гостинності регіону : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27971
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОРЯДОК оцінювання_ІІГР_Гузар.pdf341.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.