Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27963
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свістельник, І. Р. | - |
dc.contributor.author | Svistelnyk, I. R. | - |
dc.contributor.author | Кафедра інформатики та кінезіології | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T18:13:53Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T18:13:53Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-01 | - |
dc.identifier.citation | Свістельник І. Р. Інформаційна культура студента : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Свістельник Ірина Рудольфівна. - Львів, 2021. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27963 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни „Інформаційна культура студента” є формування знань, умінь та навичок пошуку необхідної інформації для написання магістерської роботи: знаходження інформації в карткових та електронних інформаційнопошукових системах, систематизація та представлення інформації з дотриманням інформаційної етики, авторського права, академічної доброчесності; володіння технологією оформлення результатів інформаційного пошуку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | інформаційна культура студента | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра інформатики та кінезіології | uk_UA |
dc.title | Інформаційна культура студента : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СИЛАБУС_ГРС.pdf | 549.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.