Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-01T17:50:08Z-
dc.date.available2021-02-01T17:50:08Z-
dc.date.issued2021-02-01-
dc.identifier.citationГузар У. Є. Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectінновації індустрії гостинності регіонуuk_UA
dc.subjectсемінарські і практичні заняттяuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleІнновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД реком Практичні_семінарські_ІІГР_Гузар.pdf742.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.