Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T17:50:08Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T17:50:08Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-01 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. Є. Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 22 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | інновації індустрії гостинності регіону | uk_UA |
dc.subject | семінарські і практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Практичні_семінарські_ІІГР_Гузар.pdf | 742.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.