Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961
Назва: | Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | інновації індустрії гостинності регіону семінарські і практичні заняття методичні рекомендації cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 1-лют-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Є. Інновації індустрії гостинності регіону : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 22 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27961 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТОД реком Практичні_семінарські_ІІГР_Гузар.pdf | 742.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.