Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27960
Назва: | Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Свістельник, І. Р. Svistelnyk, I. R. Кафедра інформатики та кінезіології |
Ключові слова: | інформаційна культура студента робоча програма спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра інформатики та кінезіології |
Дата публікації: | 1-лют-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Свістельник І. Р. - Львів, 2021. - 11 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета - оволодіти теоретичними та практичними навичками формулювання інформаційного запиту, інформаційного пошуку в інформаційно-пошукових системах (карткових та електронних), відбору та оцінки інформації для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27960 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча навчальна програма_Інформаційна культура_ГРС_2020.pdf | 584.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.