Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27960
Назва: Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Свістельник, І. Р.
Svistelnyk, I. R.
Кафедра інформатики та кінезіології
Ключові слова: інформаційна культура студента
робоча програма
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра інформатики та кінезіології
Дата публікації: 1-лют-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Свістельник І. Р. - Львів, 2021. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Мета - оволодіти теоретичними та практичними навичками формулювання інформаційного запиту, інформаційного пошуку в інформаційно-пошукових системах (карткових та електронних), відбору та оцінки інформації для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27960
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча навчальна програма_Інформаційна культура_ГРС_2020.pdf584.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.