Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27949
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Коркуна, О. І. | - |
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z.. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Korkuna, O. I. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, O. V. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-29T11:00:37Z | - |
dc.date.available | 2021-01-29T11:00:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-29 | - |
dc.identifier.citation | Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Коркуна О.І., Іжевська О. П., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27949 | - |
dc.description.abstract | Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | переддипломна практика магістрів | uk_UA |
dc.subject | програма | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Переддипломна практика ГРС_магістр.pdf | 846.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.