Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Коркуна, О. І. | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Korkuna, O. I. | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, O. V. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-29T09:10:02Z | - |
dc.date.available | 2021-01-29T09:10:02Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-29 | - |
dc.identifier.citation | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О.П., Коркуна О.І., Маслійчук О. Б., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945 | - |
dc.description.abstract | Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | виробнича практика магістрів | uk_UA |
dc.subject | програма практик | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика ГРС_магістр.pdf | 967.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.