Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945
Назва: | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Паска, М. З. Гузар, У. Є. Іжевська, О. П. Коркуна, О. І. Радзімовська, О. В. Paska, M. Z. Huzar, U. Ye. Izhevska, O. P. Korkuna, O. I. Radzimovska, O. V. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | виробнича практика магістрів програма практик cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 29-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О.П., Коркуна О.І., Маслійчук О. Б., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика ГРС_магістр.pdf | 967.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.