Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945
Назва: Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Іжевська, О. П.
Коркуна, О. І.
Радзімовська, О. В.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Izhevska, O. P.
Korkuna, O. I.
Radzimovska, O. V.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: виробнича практика магістрів
програма практик
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 29-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О.П., Коркуна О.І., Маслійчук О. Б., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробнича практика ГРС_магістр.pdf967.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.