Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945
Title: | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Паска, М. З. Гузар, У. Є. Іжевська, О. П. Коркуна, О. І. Радзімовська, О. В. Paska, M. Z. Huzar, U. Ye. Izhevska, O. P. Korkuna, O. I. Radzimovska, O. V. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | виробнича практика магістрів програма практик cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 29-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О.П., Коркуна О.І., Маслійчук О. Б., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с. |
Abstract: | Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27945 |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика ГРС_магістр.pdf | 967.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.