Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27927
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T13:07:11Z | - |
dc.date.available | 2021-01-25T13:07:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-25 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. П. Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27927 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | технологія продуктів функціонального харчування | uk_UA |
dc.subject | лабораторні заняття | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТЕМИ лабораторних занять Техн прод Функ харч_Іжевська_Паска.pdf | 532.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.