Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27927
Назва: Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Автори: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: технологія продуктів функціонального харчування
лабораторні заняття
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 25-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Іжевська О. П. Технологія продуктів функціонального харчування : теми лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27927
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕМИ лабораторних занять Техн прод Функ харч_Іжевська_Паска.pdf532.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.