Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27926
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T13:02:19Z | - |
dc.date.available | 2021-01-25T13:02:19Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-25 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. П. Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27926 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва продуктів функціонального харчування у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | технологія продукції функціонального харчування | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СИЛАБУС курсу Техн прод функц хар_Іжевська_Паска.pdf | 402.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.