Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27926
Title: | Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Іжевська, О. П. Паска, М. З. Izhevska, O. P. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | технологія продукції функціонального харчування силабус cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 25-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Іжевська О. П. Технологія продукції функціонального харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 5 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва продуктів функціонального харчування у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27926 |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СИЛАБУС курсу Техн прод функц хар_Іжевська_Паска.pdf | 402.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.