Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-25T12:55:06Z-
dc.date.available2021-01-25T12:55:06Z-
dc.date.issued2021-01-25-
dc.identifier.citationТехнологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27925-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є розширення та поглиблення знань сучасного стану та перспектив розвитку нутриціології, навичок аналізу наукових джерел інформації, наукового обґрунтування використання харчових добавок, застосування методології та методів проведення наукових досліджень, формулювання теоретичних і науковопрактичних підходів до проектування харчових продуктів функціонального призначення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectтехнологія продуктів функціонального харчуванняuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр Техн продук Функ хар.pdf671.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.