Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27925
Title: | Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму |
Authors: | Іжевська, О. П. Паска, М. З. Izhevska, O. P. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | технологія продуктів функціонального харчування робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 25-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 11 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Технологія продуктів функціонального харчування» є розширення та поглиблення знань сучасного стану та перспектив розвитку нутриціології, навичок аналізу наукових джерел інформації, наукового обґрунтування використання харчових добавок, застосування методології та методів проведення наукових досліджень, формулювання теоретичних і науковопрактичних підходів до проектування харчових продуктів функціонального призначення. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27925 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр Техн продук Функ хар.pdf | 671.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.