Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27924
Title: | Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр |
Authors: | Іжевська, О. П. Паска, М. З. Izhevska, O. P. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | технологія продуктів функціонального харчування оцінювання результатів навчання cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 25-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Іжевська О. П. Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27924 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцінюв результ навч Техн продук Функ харч_Іжевська_Паска.pdf | 545.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.