Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27921
Назва: Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: крафтові технології
силабус
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 25-січ-2021
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Іжевська О. П. Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до крафтових технологій продукції харчування в умовах закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва крафтової продукції у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння самостійно планувати і виконувати розробки крафтових технологій харчових продуктів, опанувати шляхи і методи виробництва крафтової продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27921
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СИЛАБУС курсу Крафт техн_Іжевська_Паска (1).pdf322.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.