Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920
Title: | Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму |
Authors: | Іжевська, О. П. Паска, М. З. Izhevska, O. P. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | крафтові технології робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 25-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 12 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини рослинного та тваринного походження. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр Крафтові техн_Іжевська_Паска.pdf | 587.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.