Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, О. П. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. P. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T12:00:21Z | - |
dc.date.available | 2021-01-25T12:00:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-01 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. П. Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27919 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | крафтові технології | uk_UA |
dc.subject | крафтові технології | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцінюв рез навч Крафт техн_Іжевська_Паска.pdf | 439.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.