Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27919
Назва: Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Автори: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: крафтові технології
крафтові технології
оцінювання результатів навчання
оцінювання результатів навчання
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: січ-2021
Бібліографічний опис: Іжевська О. П. Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 3 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27919
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОРЯДОК оцінюв рез навч Крафт техн_Іжевська_Паска.pdf439.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.