Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-19T12:32:09Z | - |
dc.date.available | 2021-01-19T12:32:09Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-19 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Організація роботи фромажера : теми практичних занять з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27916 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | організація роботи фромажера | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Організація роботи фромажера : теми практичних занять з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТЕМИ практ занять організація спа_Паска_Маслійчук.pdf | 416.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.