Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27912
Title: | Організація роботи фромажера : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | організація роботи фромажера силабус cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 19-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Паска М. З. Організація роботи фромажера : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 5 с. |
Abstract: | «Організація роботи фромажера» є дисципліною вибіркової складової навчального плану і дозволить здобувачам сформувати індивідуальну освітню траєкторію. Під час вивчення даної дисципліни здобувачі вищої освіти отримують знання та навички що сприяють формуванню у студентів теоретичних і практичних знань з організації роботи фромажера у закладах ресторанного господарства, специфіки обслуговування при подачі сирних страв, а також із наукових основ зберігання і вживання сирів різних груп, типів та походження шляхом поглибленого вивчення основних підходів, принципів і методів роботи фромажера. Засвоєння студентами знань з організаційних, економічних, технологічних та технічних питань, які виникають в результаті діяльності фромажера у сучасних умовах. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27912 |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СИЛАБУС_Організація роботи фромажера_Паска_Маслійчук.pdf | 491.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.