Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27909
Назва: | Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 19-січ-2021 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 9 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання курсу «Ділові та протокольні заходи в готельноресторанній справі» є формування у студентів навичок виконувати організаційні та управлінські функції в процесі діяльності закладів готельного і ресторанного господарств з дотриманням вимог ділового та дипломатичного протоколу, набуття навичок з розв’язання проблемних ситуацій в процесі ділового спілкування з представниками іноземних держав в готельноресторанному бізнесі, набуття навичок з забезпечення належного рівня якості послуг у закладах готельно-ресторанного бізнесу при обслуговуванні представників іноземних держав. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27909 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр ділові та протокольні заходи в ГРС.pdf | 537.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.