Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908
Title: | Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | організація роботи фромажера робоча програма cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 19-Jan-2021 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 10 с. |
Abstract: | Мета: оволодіння теоретичними і практичними навиками організації роботи фромажера для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою заклад. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр Організація роботи фромажера.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.